agnes boer hologram speechen op je uitvaart

Een holografische beleving

Agnes Boer Uitvaartonderneming maakt hologram

 

“Als laatste levensfase-, rouw- en verliesbegeleider en uitvaartverzorger begeleid ik jou of een naaste bij alles wat met verlies, een gemis of de dood te maken heeft.

Wist je dat je tegenwoordig een hologram van jezelf kunt laten zien tijdens je eigen uitvaart?”

Speech op je eigen uitvaart

Net als bij een geboorte of een huwelijksdag, mag de dag van afscheid beleefd en herinnerd worden als het voorbije leven zelf.

We leven momenteel in een wereld vol technologie en technische ontwikkelingen. Twintig jaar geleden had niemand kunnen dromen, dat je binnen een paar jaar met een mobiele telefoon films en foto’s van jezelf en je familie en vrienden zou maken en dat je die razendsnel kon delen met de hele wereld. Ook in de uitvaartwereld profiteren we van een stukje technische ontwikkeling; een hologram van jezelf tijdens je eigen uitvaart!

HereweHolo holografie

Het klinkt futuristisch, maar speechen op je eigen uitvaart is sinds kort mogelijk in Nederland. De innovators van HereWeHolo uit Rijswijk bieden je deze Wow-factor op je eigen afscheid.  Je kunt een levensgroot hologram van jezelf laten maken. Hierin kun je een laatste boodschap of een leuke anekdote aan je naasten meegeven. Een fijne en bewegende herinnering van je geliefde. Een andere optie is het regelmatig opnemen van een hologram. Zo creëer je een mooi tijdsbeeld van het leven dat als film kan worden getoond op de dag van je afscheid. Het hoeft niet statisch, je kunt je talenten laten zien in een dans, een lied of vertel die ene goeie mop.

Hun site kun je hier vinden

“Families die voor mij kiezen staan open voor creativiteit, verbinding en aandacht voor elkaar.”

Je hebt het vast in je omgeving meegemaakt. Een jong gezin waarvan één ouder ongeneeslijk ziek is en in de laatste levensfase zit. Hoe persoonlijk is het om dan met aandacht een hologram te maken, zodat de kinderen deze kunnen bekijken op een speciaal moment, misschien later in hun leven. Ook het vastleggen van een familieritueel of een ander belangrijk moment voor de achtergebleven directe naasten, het is allemaal mogelijk in 3D.

Hologram maken?

Heb je interesse in het maken van een hologram? Maak dan een vrijblijvende afspraak met mij. We bespreken je wensen en het doel van de hologram. Op basis van die wensen, maak ik een offerte. Zijn we er samen uit? Dan ga ik met je mee naar de studio van HereWeHolo in Rijswijk om het hologram te maken. Alles wat we bespreken blijft uiteraard tussen ons!

Agnes Boer

 

Agnes boer interview AD

Dit bericht delen: