“Verbinding“

Rouw- en verliesbegeleiding

Er wordt vaak gesproken over rouwverwerking. Ik geloof erin dat je het verlies van een dierbare niet hoeft te verwerken, maar dat je het juist een onderdeel mag laten zijn van wie je bent. Tijdens mijn opleiding voor rouwcoach en verliesbegeleider heb ik mij gespecialiseerd om met kinderen en volwassenen in gesprek te gaan over ziekte, dood en verlies.

Wanneer ben je in rouw?

Rouw is een emotionele reactie als gevolg van een verlies. Dit is doorgaans van een dierbare, maar het kan ook ontstaan na een scheiding, een ontslag of een kinderwens die nooit vervuld zal worden. Als je in rouw bent, word je je bewust van het feit dat iets onomkeerbaar is. Je leven is veranderd en dat moet je onder ogen zien.
Ik kan je helpen om invulling te geven aan je leven na een onomkeerbare gebeurtenis.

Rouwcoach & verliesbegeleider

 Omdat iedere situatie en iedere beleving anders is, wordt een coaching traject altijd op maat aangeboden. Eerst wil ik graag weten wat er is gebeurd, vervolgens gaan we kijken hoe we invulling kunnen geven aan jouw leven. Daarna gaan we ons focussen op de toekomst.

Rouwcoaching en verliesbegeleiding

Tijdens mijn begeleidingsgesprekken kijken we eerst samen hoe we jouw verlies een plek kunnen geven in jouw leven.

Wil je antwoord op bepaalde levensvragen? Of inspiratie voor zingeving aan je leven na jouw verlies? Geen enkel verlies is hetzelfde, elk coaching traject is daarom uniek en op maat.

In de volgende stap focussen we op de toekomst. Hoe wil je verder en hoe kun je verder?

Rouwverwerking kinderen

 Na een scheiding of het verlies van een dierbare is het belangrijk om inzicht te krijgen in de belevingswereld van een kind. Tijdens gesprekken met kinderen zet ik POPtalk in. Dit is een methode waarmee je aspecten en een belevingswereld van kinderen letterlijk in beeld kan brengen.

“Als rouw- en verliesbegeleider help ik je om het verlies een onderdeel te laten zijn van wie jij bent en mag zijn”

Voor de dienst rouw- en verliesbegeleiding ben ik beschikbaar binnen de volgende regio’s:

Almelo, Balkbrug, Beilen, Coevorden, Dalfsen, Dedemsvaart, Drenthe, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen, Meppel, Nieuwleusen, Ommen, Overijssel, Raalte, Slagharen, Twente, Zuidwolde, Zwolle.

Wil je buiten deze regio van mijn diensten gebruik maken of meer informatie ontvangen? neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Met aandacht voor jezelf

Blogs

Hulp nodig in je rouwproces?

Lijkt het je ook fijn om extra ondersteuning te hebben? Neem gerust contact op. Ik sta voor je klaar en vertel je graag wat er allemaal mogelijk is.

agnes-boer-laatste levensfase-begeleiding-nazorg