"Bewustwording"

Educatie

Als jonge uitvaartondernemer en ervaringsdeskundige op het gebied van overlijden, geef ik trainingen, lezingen en workshops om lastige onderwerpen beter bespreekbaar te maken. Ik bespreek onderwerpen als de dood, verlies en gemis, je eigen uitvaart en je wensen en grenzen. De bijeenkomsten gaan zeker ook over hoop en geloven in jezelf, over zelfontwikkeling, kansen en veranderingen.

De samenstelling van elke training, lezing of workshop is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst en de doelgroep. Ik kom graag langs om kennis te maken en de inhoud van de bijeenkomst samen te stellen. Hierbij houd ik rekening met de visie en missie van een bedrijf, school of instelling.

Wist je dat een goede, professionele maar vooral begripvolle opvang na een overlijden in de werksfeer of op een school of instelling zorgt voor minder ziekteverzuim?

"Een goede reden om mijn persoonlijke 1 op 1 begeleiding in te zetten."

Praktijkvoorbeelden

Lezing

               "Zorg in de laatste levensfase"

Op 10 december 2019, heb ik een lezing georganiseerd met als spreker Sander de Hosson - Longarts, om de palliatieve zorg en laatste levensfase op kaart te zetten.
130 deelnemers.

Beroepsonderwijs

                "Week van verlies"

In 2019 en 2020 verzorg ik lesprogramma's voor verschillende niveau's 'Zorg en Welzijn' op het Alfa College in Hardenberg.

Social media

              "Vergankelijkheidsdag"

Via Facebook organiseerde ik het online evenement Vergankelijkheidsdag 2019.
De dag is bedoeld om stil te staan bij de sterfelijkheid, gesprekken te voeren over het levenseinde en na te denken over keuzes rondom leven en dood. Je kun je ook voor het komend jaar aanmelden via mijn Facebook pagina Agnes Boer Uitvaartondernemer

En wat kan ik voor jou betekenen?

Bedrijven

Binnen een bedrijf gebeurt er veel wanneer er plotseling een collega komt te overlijden. Of wanneer daar een lang ziektebed aan vooraf ging. Wat gaat er dan in de medewerkers om en op welke wijze kun je als bedrijfsleiding aandacht schenken aan deze gebeurtenis?
Ik geef tijdens gesprekken met bedrijfsleiding of collega's handvatten om samen dit verlies in goede banen te leiden.
Ik geef creatieve en inspirerende tips en rituelen om de betreffende medewerker te blijven herinneren.

Basisschool

We leren de kinderen zoveel op school, maar bij een overlijden wordt er ook op school vaak een 'gepast' maar liefdevol bedoeld stilzwijgen toegepast. Praten over dit onderwerp is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ik praat met kinderen over de dood, gemis en verlies. Dat is zeer waardevol en troostrijk.

Zorg en Welzijn

Ik praat over sterven en de dood en hoe je daarmee als professional in de zorg mee te maken krijgt. Ook vertel ik over praktische zaken in mijn werk als laatste levensfase begeleider en uitvaartondernemer. Tijdens deze gesprekken ga ik ook dieper in op het proces van sterven en wat je voor de stervende kunt betekenen in zijn laatste momenten.

Levensgesprekken

Heb jij als persoon vragen over diverse thema's rondom het sterfproces of maak je je zorgen? Neem contact met mij op en we bespreken jouw persoonlijke doelen.

Mijn missie is om onderwerpen rondom het sterven bespreekbaar te maken. Wil jij meer informatie over mijn trainingen of heb je zelf een onderwerp dat je besproken wilt hebben?
Neem dan contact met mij op.

 

Actueel aanbod

Naast Facebook, Agnes Boer uitvaartondernemer  ben ik actief op Instagram en YouTube
Ook schrijf ik blogs die je kunt lezen op mijn eigen pagina.

Via mijn social media kanalen kun je op de hoogte blijven van mijn nieuwste trainingen, lezingen en workshops, maar ook lezen over interessante nieuwsfeitjes en weetjes.

Onder het kopje agenda vind je het actuele aanbod van dit moment. 

Tarieven educatie

Het tarief is afhankelijk van de wensen, de voorbereidingstijd en het aantal deelnemers. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Met aandacht voor jezelf

Blogs

Interesse gekregen?

Neem gerust contact met me op en ik vertel je graag meer over de verschillende mogelijkheden.

agnes-boer-nabestaandendesk