Bevalling en uitvaart van een overleden baby

Mijn naam is Agnes Boer en ik ben uitvaartverzorger. Ik ondersteun, begeleid en help jou bij  (eventueel de bevalling en) de uitvaart van een overleden baby

Je hebt maanden uitgekeken naar jouw kindje, je focus volledig op de toekomst gericht en dan is er ineens alleen maar stilte…Je bent papa en mama geworden, maar je kindje mocht niet blijven. Je hebt weinig herinneringen aan dit korte leven, weinig momenten waar je je aan vast kunt houden.

Nu sta je ervoor om deze geboorte toch te vieren, jouw kindje verdient zijn of haar eigen plekje, een eigen welkom. Als ervaringsmama begeleidt ik jou en je partner, deze heeft een heel belangrijke rol, bij de bevalling van een overleden kindje. Belangrijk is ook om invulling te geven aan het kraamvrouw-zijn, de bewondering en verwondering om je kindje.

In een kennismakingsgesprek vertel ik je wat je je kunt verwachten en hoe ik jou en je partner hierin kan bijstaan. Als gecertificeerd hypnobirthing docent kan ik je vertellen over je bevalling en geef ik je onder andere ontspannings- en ademhalingstechnieken. Het in alle rust ervaren van de geboorte, ook al is je kindje overleden is heel waardevol. Daarna begeleid ik jullie ook in het afscheid van jullie kindje.

Binnen mijn netwerk heb ik verschillende personen en instanties die een ondersteunende dienst kunnen leveren.

Regelgeving

In de wet- en regelgeving is er onderscheid gemaakt tussen een zwangerschap tot 24 weken en na 24 weken. Ik zal je dit in het persoonlijk gesprek vertellen.

Tarief

Omdat de wensen en financiële omstandigheden zo uiteenlopend zijn is het tarief voor deze dienst maatwerk.

Mijn algemene tarief voor begeleiding is €2160,-- inclusief btw.

Je kunt ook de keuze maken dat ik mijn werkzaamheden uitvoer op basis van mijn uurtarief van €85,-- inclusief btw.

Regio

Voor deze dienst ben ik beschikbaar binnen de volgende regio:

Almelo, Balkbrug, Beilen, Coevorden, Dalfsen, Dedemsvaart, Drenthe, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen, Meppel, Nieuwleusen, Ommen, Overijssel, Raalte, Slagharen, Twente, Zuidwolde, Zwolle.

Wil je buiten deze regio van mijn diensten gebruik maken, neem dan vrijblijvend contact op.

terug naar de homepagina

 

 

"Families die voor mij kiezen als uitvaartbegeleider staan open voor creativiteit, verbinding en aandacht voor elkaar."

 

Agnes Boer

                                  

agnes-bevalling-en-uitvaart-van-een-overleden-baby
logo-make-a-memory
Logo stichting Felice