Onderwerpen

Verbindingsavonden

- Bewust worden van je eigen uitvaart en afscheid -

Zit jij wel eens te denken over je eigen uitvaart? Maar kom je net niet verder dan koffie, cake en een kist? Wil je eens brainstormen en meer inzichten en weetjes krijgen over vele onderwerpen die te maken hebben met de laatste levensfase, de dood en het afscheid? Bewust worden van je eigen uitvaart en afscheid, biedt bij deze de mogelijkheid.
We gaan het hebben over o.a. begraven, cremeren, woorden een betekenis geven, medische grenzen, rituelen en herinneringen.
Na de 4 avonden heb jij inzicht gekregen en meer handvatten hoe jij je eigen uitvaart en afscheid wil.

Data: In overleg
Kosten: €100,-( incl btw) voor 4 avonden, koffie/thee en wat lekkers.
Max 6/7 deelnemers.
Locatie: Heemserveen, tussen Hardenberg en Ommen.
Parkeren (gratis) op het terrein.

lezing sander de hossonLezing Sander de Hosson (GESLOTEN)

Op dinsdagavond 10 december organiseer ik, Agnes Boer, een lezing over palliatieve zorg. De spreker van deze avond is Sander de Hosson, longarts die zijn patiënten met een ongeneeslijke ziekte persoonlijk bijstaat in hun laatste levensfase. Hoe doet hij dat precies? Wat is zijn visie hierop? Dit zijn vragen die hij aan de hand van eigen ervaringen zal beantwoorden. Sanders verhaal zal worden afgewisseld met zang van Anja Dalhuisen.

Het belooft een avondvullend programma te worden waarin bewustwording van de laatste levensfase en de dood centraal staat. Na afloop is er de mogelijkheid om nog even na te praten.

Data: Dinsdag 10 december 2019.

Tijdstip: Inloop 18:30 uur, aanvang 19:00 uur, einde 22:00 uur.

Kosten: €23,50 (incl btw en servicekosten) 1 kopje koffie/thee en een petitfour voor aanvang en 1 drankje en hapje na afloop.

Adres: De Lariks, Oldemeijer 3 te  Rheeze (Hardenberg.)

*Parkeren (gratis) op het terrein.

*2 oplaadpunten elektrische auto aanwezig

Met aandacht voor jezelf

Blogs