Nannys & Grannys

Hulp met gevoel

“Steeds langer in je eigen huis blijven wonen: dat is wat iedereen graag wil. Op oudere leeftijd is het prettig om hulp daarbij te hebben, maar niet iedereen heeft een mantelzorger of komt in aanmerking voor gesubsidieerde thuiszorg. Onze 'nanny's' bieden uitkomst voor alle 'granny's' Bij Nannys & Grannys kunt u persoonlijke hulp inhuren en wanneer het u uitkomt.

Een nanny is er voor gezellige tijd in en buitenshuis; zij kan zaken voor u regelen en zij kan uw huis schoonhouden. Samen met haar kunt u naar afspraken toe, een spelletje doen, fietsen, wandelen. Ook vervanging van de mantelzorger is mogelijk en Nannys & Grannys kan zonodig verplegende thuiszorg inschakelen. Kortom: bij ons is alles bespreekbaar. En om gebruik te maken van onze diensten heeft u geen indicatie nodig; u houdt zelf de regie.

Naast ouderenzorg bieden we ook graag een helpende hand aan gezinnen. In een gezin is het heel belangrijk om een vast gezicht over de vloer te hebben. Iemand die vrolijk en zorgzaam is, maar ondertussen oog heeft voor de behoeften van zowel de kinderen als de ouder/ verzorger.

 

Wij zijn er voor iedereen: jong en oud kan een beroep op ons doen.”

 

 

In het kort:

Langer thuis wonen
Gezellige tijd
Mantelzorgondersteuning
Gezinshulp
Huishoudelijke hulp
Praktische hulp

logo nannys en grannys
Deel deze pagina